Μήνας: Απρίλιος 2024

Δελτίο τύπου του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης για τη θεατρική παράσταση «Το αταίριαστο ζευγάρι»Δελτίο τύπου του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης για τη θεατρική παράσταση «Το αταίριαστο ζευγάρι»

Η θεατρική ομάδα του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού πολιτιστικού προγράμματος «Παίζουμε θέατρο, μαθαίνουμε βιωματικά» και με τη συνδρομή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Το αταίριαστο ζευγάρι» του  Neil Simon   σε σκηνοθεσία Βαλεντίνου Πελάγου,

Πρώτη Επίσκεψη του 5ου ΓΕΛ στο Άγιο ΌροςΠρώτη Επίσκεψη του 5ου ΓΕΛ στο Άγιο Όρος

Το Άγιο Όρος επισκέφτηκαν 18 μαθητές μας της Α΄και Β΄ Λυκείου στο πλαίσιο του πολιτιστικού σχολικού προγράμματος «Η επίδραση της Βυζαντινής Μουσικής στους Νέους». Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη  4/4 ως το Σάββατο 6/4 με τη συνοδεία των καθηγητών

Εκδρομή στο CERNΕκδρομή στο CERN

Το σχολείο μας, σε συνεργασία με το 1ο ΓΕΛ Κατερίνης, πραγματοποίησε εκδρομή στο Ερευνητικό Κέντρο CERN  στην Ελβετία. Το πρόγραμμα περιείχε περιήγηση στη Ζυρίχη και στη Γενεύη, καθώς και διανυκτέρευση στο Annecy και στο Μιλάνο.

ΤΟ 5o ΓΕΛ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣΤΟ 5o ΓΕΛ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 στο 1ο ΓΕΛ Κατερίνης οι 5οι διασχολικοί αγώνες επιχειρηματολογίας των Γενικών Λυκείων της Πιερίας σε συνεργασία με τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Πιερίας και τη Σύμβουλο  Εκπ/σης Φιλολόγων Πιερίας, κ. Βαΐα Αγγέλη.