Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023 το Σχολείο μας πήρε μέρος στο 8ο Τουρνουά Μπάσκετ Ειδικών και Τυπικών Σχολείων στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Α.μ.ε.Α με εκπροσώπηση των καθηγητριών Φυσικής Αγωγής κ. Κωνσταντίνα Γκουτζαμάνη και κ. Σαρρή Δάφνη και επτά (7) μαθητών στο Β΄ Δ.Α.Κ. συμβάλλοντας έτσι στην διάδοση του «ηχηρού» μηνύματος υπέρ της Ισότητας των Ατόμων με Αναπηρία. Η ισότιμη αλληλεπίδραση με ανθρώπους που είναι ξεχωριστοί και μοναδικοί σε άλλες δεξιότητες γεφυρώνει το χάσμα των κοινωνικών ανισοτήτων διασφαλίζοντας το Σεβασμό, την Αγάπη και την Αποδοχή του Άλλου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας, με αφορμή τη 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Συμμετοχή: Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Κατερίνης (ΕΝΕΕΓΥΛ), Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κατερίνης (ΕΕΕΕΚ), Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του νομού.

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία - Κατερίνη - 1 Δεκεμβρίου 2023

Σχετική Ανάρτηση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 5ου ΓΕΛΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 5ου ΓΕΛ

Πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης σε εκδήλωση / συζήτηση την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12:00μ.μ. στο αμφιθέατρο του σχολείου μας. Η Πρόσκληση απευθύνεται στον Δήμαρχο

Δειγματική Διδασκαλία ΜαθηματικώνΔειγματική Διδασκαλία Μαθηματικών

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 και ώρες 09:00-11:00, πραγματοποιήθηκε δειγματική διδασκαλία από τον τέως σύμβουλο Μαθηματικών Πιερίας κ. Κουφό Θεόδωρο με θέμα Εισαγωγή στον Ολοκληρωτικό Λογισμό. Την διδασκαλία παρακολούθησαν οι