Ολοκλήρωση εγγραφής στην Α’ Τάξη – ανανέωσης εγγραφής στις Β’ και Γ’ τάξεις

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής στην Α’ Τάξη ή της ανανέωσης εγγραφής στις Β’ και Γ’ τάξεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται, προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά με e-mail ή κατά τις ημέρες λειτουργίας του σχολείου (κάθε Πέμπτη):

  1. Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄ 75), του κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας ή του/της ιδίου/ας αν είναι ενήλικος/η, στην οποία θα δηλώνονται:
    α) Ότι ο/η εγγραφόμενος/η μαθητής/τρια δεν φοιτά σε άλλο Γενικό Λύκειο ή Επαγγελματικό Λύκειο ή σχολείο/σχολή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οποιουδήποτε Υπουργείου ή σε σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή στο μεταλυκειακό έτος-τάξη μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. ή σε Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) ή σε Επαγγελματική Σχολή Κατάρτισης (Ε.Σ.Κ.) ή αντίστοιχων σχολείων/σχολών/εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού, σύμφωνα με την παρ. ΙΕ του παρόντος άρθρου περί Διπλής Φοίτησης.
    β) Ότι ο/η εγγραφόμενος/η μαθητής/τρια δεν είναι κάτοχος Απολυτηρίου Λυκείου.

  2. Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του/της μαθητή/τριας ή Πιστοποιητικό του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, εφόσον δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Για τους/τις μαθητές/τριες, που δεν είναι εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Δήμου/Δημοτικής Ενότητας της χώρας, πρέπει να κατατίθεται στη σχολική μονάδα θεωρημένο και επίσημα μεταφρασμένο Πιστοποιητικό από τη χώρα τους.

  3. Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμόνα 

  4. Υπεύθυνη Δήλωση Έτερου Κηδεμόνα 

  5. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (μόνον οι μαθητές που εγγράφονται στην Α’ Τάξη

Όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να συμπληρωθούν και από τους δύο γονείς/κηδεμόνες, εφόσον υπάρχουν, και να έχουν το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή να εκδοθούν μέσω gov. gr από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses 

 

Συνημμένο/α Αρχεία

Αρχείο Περιγραφή Ημερομηνία προσθήκης Λήψεις
pdf ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ 12 Ιουλίου 2023 12:16 ΜΜ 222
pdf Υπεύθυνη Δήλωση Έτερου Κηδεμόνα 12 Ιουλίου 2023 12:16 ΜΜ 104
pdf Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμόνα 12 Ιουλίου 2023 12:16 ΜΜ 125
doc Υπεύθυνη Δήλωση 12 Ιουλίου 2023 12:16 ΜΜ 255

Σχετική Ανάρτηση