Συλλυπητήριο μήνυμα του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης για τον συνάδελφο Κώστα Σαραϊλίδη

Η Εκπαιδευτική Κοινότητά μας αισθάνεται σήμερα «φτωχότερη», καθώς θρηνεί την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου ΠΕ04 «Φυσικού» Κώστα Σαραϊλίδη, ο οποίος μετοίκησε στη γειτονιά των Αγγέλων ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Ο Κώστας ήταν από τους πρώτους που συνέβαλε στη δημιουργία του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης. Μέσα σ’ αυτό στέγασε όμως και την απέραντη αγάπη του για τους μαθητές του,  που θα μείνει ανεξίτηλη κι αθάνατη.

Αγαπούσε τη Ζωή, τις Καινοτόμες Δράσεις, το Δημόσιο σχολείο, την Ποίηση, τον Πολιτισμό! Η δυναμική προσωπικότητά του, οι γνώσεις του, η μεταδοτικότητά του, τα εκπαιδευτικά ταξίδια που απήλαυσαν σε όλα τα χρόνια της καριέρας του οι μαθητές του και οι συνάδελφοί του δεν ανήκουν στη λήθη…

Το ήθος, η στεντόρεια φωνή του, οι πρωτοποριακές ιδέες και θέσεις του, η λατρεία του προς την οικογένειά του, αλλά και ο ηρωισμός του απέναντι στην τελευταία του ασθένεια θα είναι για όλους εμάς πρότυπο.

Θα ακούμε για πάντα τη φράση του «Η Φυσική είναι μαγεία» και θα έχουμε πάντα ανάμεσά μας τον «Αιώνιο  Έφηβο!!!»

Εκφράζουμε  τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους του, στους μαθητές του και σε όλους όσους τον αγάπησαν!!!

Κώστα,  Καλό ταξίδι!!!

Σχετική Ανάρτηση

Απαραίτητα Έγγραφα για την Ολοκλήρωση της Εγγραφής των Μαθητών – Σχ. Έτος 2022-2023Απαραίτητα Έγγραφα για την Ολοκλήρωση της Εγγραφής των Μαθητών – Σχ. Έτος 2022-2023

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής θα πρέπει να προσκομίσετε τα παρακάτω έντυπα: Ηλεκτρονική Δήλωση Εγγραφής Υπεύθυνη Δήλωση κηδεμόνα Υπεύθυνη Δήλωση έτερου κηδεμόνα Στοιχεία Εγγραφής Μαθητή Α’ Τάξη Β’ / Γ’

Κατάθεση Δελτίου Απογραφής γεννηθέντων το έτος 2004Κατάθεση Δελτίου Απογραφής γεννηθέντων το έτος 2004

Οι άρρενες μαθητές γεννηθέντες το 2004, έχουν την υποχρέωσή κατάθεσης Δελτίου Απογραφής (ΔΑ), στις αρμόδιες Στρατολογικές Υπηρεσίες, κατά το χρονικό διάστημα από 02 Ιανουαρίου 2022 έως τις 31 Μαρτίου 2022.