
ΕΥσυνειδησία – Ευ-δράμω, ευ-αγωνίζομαι για ένα φωτεινό δρόμο
Η ΕΥ-ΖΩΙΑ μπορεί σε ένα λεπτό να ανατραπεί! Η ΕΥ-ΑΙΣΘΗΣΙΑ σε ένα άλλο λεπτό μπορεί να ξεπηδήσει. Αυτό που χρειάζεται είναι η ΕΥ-ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ. Εμείς τρέχουμε, εσείς τρέχετε, αυτοί τρέχουν. Τρέχουμε γιατί; Εμείς στο 5ο ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ τρέχουμε για να γυμνάσουμε το σώμα; να αθληθούμε; να πάρουμε τη σκυτάλη και να προχωρήσουμε; Μήπως τρέχουμε και όταν ο συνάνθρωπος μας χρειαστεί; Όταν ο τόπος μας λαβωθεί; Ναι τρέχουμε και τότε! Για τη Θεσσαλία, τον Έβρο, τα δάση, τα ζώα, τότε τρέχουμε για την ΕΥ-ΑΙΣΘΗΣΙΑ μας. Γιατί στοχεύουμε στο ΕΥΔΡΑΜΕΙΝ, στο ΕΥΠΡΑΤΤΕΙΝ, στο ΕΥΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, τότε γινόμαστε ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ για ένα καλύτερο κόσμο. Ας δώσουμε τη σκυτάλη ο ένας δρομέας στον άλλον κι ας αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο.

Σχετική Ανάρτηση
Δελτίο τύπου του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης για τη θεατρική παράσταση «Το αταίριαστο ζευγάρι»Δελτίο τύπου του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης για τη θεατρική παράσταση «Το αταίριαστο ζευγάρι»
Η θεατρική ομάδα του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού πολιτιστικού προγράμματος «Παίζουμε θέατρο, μαθαίνουμε βιωματικά» και με τη συνδρομή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση
Θεατρική Παράσταση «Το αταίριαστο ζευγάρι»Θεατρική Παράσταση «Το αταίριαστο ζευγάρι»
Την Τετάρτη 24/4/2023 η θεατρική ομάδα του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης παρουσίασε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου τη θεατρική παράσταση «Το αταίριαστο ζευγάρι» του Neil Simon σε σκηνοθεσία Βαλεντίνου Πελάγου.
Διάκριση μαθητή-αθλητή στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου 2024 – 2025Διάκριση μαθητή-αθλητή στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου 2024 – 2025
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης συγχαίρουν θερμά το μαθητή της Γ’ Λυκείου Σκούρα Δημήτριο για την 2η θέση που κατέκτησε στο αγώνισμα των 400 μ.
